Sidan innehåller annonslänkar
Cannondale

CANNONDALE 27.5 M TREADWELL EQP ALP L

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Ta lite standardcykel, blanda med lite cruiser och toppa med lite hybridcykel - så får du Cannondale Treadwell. It's Funky! En superhärlig modell som ger dig komfort och körglädje, samtidigt som den är ett praktiskt välbyggt färdmedel med inbyggd känsla av både lekfullhet, fitness och design.Har lätt och fin aluminiumramen med snygg invändig vajerdragning. På sidorna sitter Urban Armor bumpers - gummeringar som skyddar ramen om du lutar den mot t.ex. en stolpe.Easy-Ride Geometry. Enkelt att kliva av och på, och det är enkelt att nå ner med foten när du stannar. Bekväm sitställning men inte allt för upprätt, så du kan ta i lite vid behov.EQ betyder Equipped. Treadwell har diskreta heltäckande skärmar och fram sitter ett mycket snyggt lastflak med träbotten.Quiltad sadel som kommer att bli älskad av din bakdel.27,5"-hjul med breda släta däck gör cykeln lättmanövrerad, robust och med bra rull.Utrustad med pålitliga Shimanokomponenter. Nio växlar bak räcker långt och du slipper framväxel - cleanare look och mindre som kan krångla. En integrerad trådlös hjulsensor från Garmin sitter i framhjulet, den skickar signaler (Bluetooth & ANT+) till din smartphone eller Garmin GPS. I luren kan du smidigt använda dig av Cannondales nya app (gratis) för all typ av färddata, registrering, CO2-värde och serviceintervall. Är naturligtvis kompatibel med andra träningsappar. Sensorn kan även lagra upp till 30 cykelturer, den håller alltså koll på din cykling även om du inte har med din smartphone. Sensorn startar automatiskt när du börjar cykla, du behöver inte trycka på några knappar. Plus att styrstammen är förberedd för mobilhållare.


Jämför produkt CANNONDALE 27.5 M TREADWELL EQP ALP L online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten CANNONDALE 27.5 M TREADWELL EQP ALP L i kategorin Hybrid här hos oss.

Kategori: Hybrid
Artikelnummer: 140000040725
Visa fler

Från kunskapsbanken

Ammoniak

Ammoniak, är en kemisk förening av väte och kväve med formeln NH3.

Alpina

Alpina kan syfta på: Alpina (djur) – ett släkte av fjärilar Alpina (skotillverkare) – ett företag i Slovenien Alpina (biltillverkare) – ett tyskt företag som specialtillverkar bilar baserade på BMW-modeller Alpina Dome – ett berg i provinsen British Columbia

Absolute

Absolute är ett varumärke för samlingsalbum med populärmusik som ges ut av Warner Music. Länge utgavs de av EVA Records. Det första albumet, Absolute Music 1, kom ut 1986 och fram till 2005 hade de då 209 stycken utgivna albumen i serien sålts i över 23 miljoner exemplar.Samlingsalbumen kan indelas i Absolute Music som innehåller de senaste låtarna, Absolute Hits som innehåller aktuella låtar, Absolute Classics med inriktning på tillbakablickar, Absolute Dance som innehåller låtar som ofta spelas på diskotekens dansgolv och Absolute Kidz som innehåller låtar som barnen gillar. Dessutom har en rad samlingar getts ut som är av tematisk karaktär och i olika samarbeten. Dessa redovisas nedan under "Övriga album". Julalbumet Absolute Christmas, som först kom ut 1994, är Sveriges genom tiderna mest sålda samlingsalbum med över 850 000 sålda exemplar.Albumen var tidigare vanliga på den svenska albumlistan, men håller sedan reglerna ändrades i stället till på den svenska samlingslistan. I början av 2020-talet hade reglerna återigen ändrats, och Absolute syntes åter på den svenska albumlistan.