Gore

Gore Phantom Gore-Tex Infinium™ Jacket Neongul/Svart S

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Vår absoluta storsäljare Phantom Jacket har återigen blivit uppgraderad. Nu i en materialmix med Gore-Tex Infinium™ plus Windstopper®, vilket gör jackan ännu mer funktionell. Phantom är vår mest mångsidiga modell och med avtagbara ärmar blir den enkelt en vindväst, och jackan får då ännu bredare repertoar. Själva jackan är i mjuk och lite tunnare Softshell i Gore-Tex Infinium™-teknik med membran av Windstopper®, vilket gör den helt vindtät och den klarar regn i ca. 45 min. Andas mycket bra. Har avtagbara ärmar via dragkedjor, vilket gör att du enkelt kan göra jackan till väst - perfekt för svenska förhållanden. T.ex. kan det vara stora temperaturskillnader vid pendling mellan dit- och hemfärd. Som väst har den dessutom korta integrerade ärmar (bild 3). Otroligt mångsidigt plagg då den funkar både som en jacka och som tröja+vindväst. Phantom har nu mer stretch är mycket följsam och skön invändigt, känns nästan som en tröja. Med tre stänkskyddade fickor på ryggen. Plus en ficka med dragkedja för värdesaker. Bred och skön resår i nederkant håller jackan på plats. Längre ärmar och neddragen i ryggen för att klara av stänk. Är något mer generös i passformen och funkar till både cykling och andra sportiga aktiviteter, t.ex. längdskidor och löpning.


Jämför produkt Gore Phantom Gore-Tex Infinium™ Jacket Neongul/Svart S online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Gore Phantom Gore-Tex Infinium™ Jacket Neongul/Svart S i kategorin Jackor här hos oss.

Kategori: Jackor
Artikelnummer: 140000042548
Visa fler

Från kunskapsbanken

Gore

Gore kan syfta på

Absolute

Absolute är ett varumärke för samlingsalbum med populärmusik som ges ut av Warner Music. Länge utgavs de av EVA Records. Det första albumet, Absolute Music 1, kom ut 1986 och fram till 2005 hade de då 209 stycken utgivna albumen i serien sålts i över 23 miljoner exemplar.Samlingsalbumen kan indelas i Absolute Music som innehåller de senaste låtarna, Absolute Hits som innehåller aktuella låtar, Absolute Classics med inriktning på tillbakablickar, Absolute Dance som innehåller låtar som ofta spelas på diskotekens dansgolv och Absolute Kidz som innehåller låtar som barnen gillar. Dessutom har en rad samlingar getts ut som är av tematisk karaktär och i olika samarbeten. Dessa redovisas nedan under "Övriga album". Julalbumet Absolute Christmas, som först kom ut 1994, är Sveriges genom tiderna mest sålda samlingsalbum med över 850 000 sålda exemplar.Albumen var tidigare vanliga på den svenska albumlistan, men håller sedan reglerna ändrades i stället till på den svenska samlingslistan. I början av 2020-talet hade reglerna återigen ändrats, och Absolute syntes åter på den svenska albumlistan.