Produkter från Jonglering

2 Produkter
Välkommen att fynda i kategorin Jonglering, Här har vi samlat prisvärda och populära produkter inom kategorin Jonglering. Missa inga erbjudanden eller rabatter när det väl dyker upp. Produkter inom kategorin Jonglering går oftast åt snabbt så det gäller att hålla ögonen öppna efter aktuella erbjudanden.
Filtrera varumärke
Sortera

Jonglering

Hitta produkter inom kategorin Jonglering till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Jonglering.

Jonglering (franska: jongler, efter latinets joculari, på svenska sedan 1870) går i sin vanligaste form ut på att hålla flera föremål i luften genom upprepade uppåtkast. Tre bollar är den vanligaste konstellationen, men även käglor, ringar och brinnande facklor är flitigt använda. Inom uppvisningar kan man stöta på allt från stekpannor och ägg till yxor och motorsågar. Ordet "jonglering" används i mer utvidgad betydelse som samlande begrepp för all konstfull hantering av objekt: kontaktjonglering, där man låter bollar förflytta sig över kroppen utan att kasta upp dem; devilstick, där en stav i rotation hanteras med hjälp av en stödpinne i vardera handen; diabolo, där en trissa ges rotation och kastas upp i luften med hjälp av ett snöre, med mera. Vissa anser att även poi är en jongleringsform.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Jongleringsbollar Fyllda Henrys Diameter 62 Mm 3-pack