SÄKER SSL KRYPTERING

Läs mer om Aelvdal Städjan 2 Person Tent Yellow

Rymligt kupoltält för två personer till äventyren mellan vår och höst.

Från faktabanken

Städjan

Städjan är ett fjäll i Älvdalens kommun i norra Dalarna, i Idre socken. Fjället är den sydligaste toppen i det svenska fjällmassivet. Berget skiljer sig från andra i regionen genom sin branta toppkrona som höjer sig från ett mer typiskt lågfjäll. Toppkronan är utsträckt i nord-sydlig riktning och har en högre topp i norr (1131 m) och en lägre i söder. En smal sadel binder samman topparna. Städjan bildar tillsammans med intilliggande Nipfjället Städjan-Nipfjällets naturreservat. Området kring Städjan och hela nordvästra delen av Älvdalens kommun är sommarbetesmark för renhjordarna i Idre sameby.

Person

Person kan syfta på: Person – en individ av arten människa Person (grammatik) – inom lingvistik, beskriva vilken roll ett givet nomen spelar i en sats Person – ett efternamn, se Persson Fiktiv person – en litterär figur i en skönlitterär text Fysisk person – en juridisk term för en person eller individ i egentlig mening, en människa Juridisk person – ett juridiskt begrepp för en sammanslutning, som har egen rättskapacitet Person – i kristen teologi kallas de tre hypostaserna i Gud eller i Treenigheten - Fadern, Sonen och Den Helige Ande - för personer, se hypostas

Tent

Tent kan syfta på följande platser:

Yellow

Yellow är en fyra volymer lång yaoi-manga av Makoto Tateno, publicerad på engelska av Digital Manga Publishing. Den berättar historien om två drog-"snatchers", Taki och Goh, och framför allt om kärleken och äventyren som de delar tillsammans. Denna manga har inte en Seme-uke-relation som vanligtvis förekommer i genren yaoi. Istället är män representerade som jämlikar avseende makt och utseende. Taki presenteras som heterosexuella medan Goh är homosexuell. I den sexuella aspekten av mangan är den främst inriktat på Gohs enträgna närmanden på Taki och Takis påföljande motvillighet. Titeln "Yellow" (gult på engelska) menar att representera deras relation och deras jobb på grund av färgerna i ett trafikljus: grönt betyder gå, röd betyder stopp, och gult betyder varning för risk. Mangan själv är en blandning av äventyr, romantik och hög spänning.

Runt

Runt är musikern Todd Rundgrens debutalbum som soloartist, efter att ha lämnat sitt tidigare band The Nazz. Det gavs ut 1970 på skivbolaget Ampex Records. En cd-utgåva har senare getts ut av Rhino Records. Låten "We Gotta Get You a Woman" blev en mindre hit.