Keps och pannband

3 Produkter
Letar du efter saker i kategorin Keps och pannband? Då har du kommit rätt. Här kan ni läsa mer om vad som erbjuds i kategorin Keps och pannband. Missa inte ett tillfälle att spara pengar om du redan är ute efter att handla något speciellt. Kanske är det dags att inhandla en present till en kompis eller familjemedlem. Letar du efter något inom kategorin Keps och pannband så har du kommit rätt.
Sortera

Keps och pannband

Hitta produkter inom kategorin Keps och pannband till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Keps och pannband.

En keps är en typ av huvudbonad, en mjuk mössa med skärm. Ursprungslandet anses vara Storbritannien, där den lanserades under 1880-talet. En vanlig typ av keps är basebollkepsen. En annan är den så kallade "gubbkepsen". Under bandyns storhetstid var kepsen den självklara huvudbonaden för sportens utövare. Under senare tid har kepsen blivit en vanlig accessoar, inte minst bland yngre män och hipsters. Användning inomhus är kontroversiell eftersom det strider mot den traditionella konventionen att man där tar av sig eventuell huvudbonad.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Keps Barngympa W100 Junior Svart Med Tryck