Sidan innehåller annonslänkar
Better Bodies

Astoria Cropped Tee, white, Better Bodies

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Astoria Cropped Tee är en atletisk oversize tee från Better Bodies.Det givna valet när du vill ha en avslappnad t-shirt och inte vill göra avkall på en tuff look. Astoria Cropped Tee har försetts med upprullade ärmar och är avklippt i midjan med råa kanter.OversizedUpprullade ärmarRåa kanter i midjan


Jämför produkt Astoria Cropped Tee, white, Better Bodies online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Astoria Cropped Tee, white, Better Bodies i kategorin Kläder här hos oss.

Kategori: Kläder
Artikelnummer: BB-110882-001r
Visa fler

Från kunskapsbanken

Better

"Better" är debutsingeln av den nyzeeländska sångerskan Brooke Fraser. Singeln släpptes den 30 juni 2003 som den första singeln från hennes debutalbum What to Do with Daylight. Låten debuterade på plats 50 på den nyzeeländska singellistan den 6 juli 2003 och låg som bäst på plats 3 i fyra veckor i rad mellan den 24 augusti och den 14 september. Den låg totalt 22 veckor på listan. Nästa singel från albumet är låten "Lifeline".