Sidan innehåller annonslänkar
Better Bodies

Astoria Tee, grey melange, Better Bodies

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Astoria Tee är tillverkad i det funktionella materialet Tencel, ett svalt tyg som blivit känt för sin höga fukttransportförmåga och komfort. Detta är en mjuk och skön t-shirt med en atletisk design. Den har försetts med upprullade ärmar för en tuffare look.- 100% tencel mjukt, svalt och komfortabelt!- Bra fukttransportförmåga- Upprullade ärmar- Lös och luftig passform


Beställ Astoria Tee, grey melange, Better Bodies på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Astoria Tee, grey melange, Better Bodies inom kategorin Kläder.

Kategori: Kläder
Artikelnummer: BB-110881-940r
Senaste inläggen
Visa fler

Från kunskapsbanken

Better

"Better" är debutsingeln av den nyzeeländska sångerskan Brooke Fraser. Singeln släpptes den 30 juni 2003 som den första singeln från hennes debutalbum What to Do with Daylight. Låten debuterade på plats 50 på den nyzeeländska singellistan den 6 juli 2003 och låg som bäst på plats 3 i fyra veckor i rad mellan den 24 augusti och den 14 september. Den låg totalt 22 veckor på listan. Nästa singel från albumet är låten "Lifeline".