Sidan innehåller annonslänkar
Aqua Rapid

Baddräkt Lucia, royal, Aqua Rapid

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

En blå baddräkt från Aqua Rapid.Lucia är tillverkat i ett extremt klortåligt material, lämpligt om man vistas väldigt mycket i klorvatten.


Jämför produkt Baddräkt Lucia, royal, Aqua Rapid online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Baddräkt Lucia, royal, Aqua Rapid i kategorin Kläder här hos oss.

Kategori: Kläder
Artikelnummer: AR-1006-Ar
Senaste inläggen
Visa fler

Från kunskapsbanken

Royal

Royal kan avse: Royal, Eskilstuna – en biograf i Eskilstuna Royal, Göteborg – en biograf i Göteborg Royal, Malmö – en biograf i Malmö Royal, Uppsala – en biograf i Uppsala Royal, Stockholm – en biograf i Stockholm Grand Hôtel Royal – en byggnad i Stockholm Hotel Royal, Göteborg – Göteborgs äldsta hotell Royal Typewriter Company – en amerikansk skrivmaskinstillverkare

Better

"Better" är debutsingeln av den nyzeeländska sångerskan Brooke Fraser. Singeln släpptes den 30 juni 2003 som den första singeln från hennes debutalbum What to Do with Daylight. Låten debuterade på plats 50 på den nyzeeländska singellistan den 6 juli 2003 och låg som bäst på plats 3 i fyra veckor i rad mellan den 24 augusti och den 14 september. Den låg totalt 22 veckor på listan. Nästa singel från albumet är låten "Lifeline".