Sidan innehåller annonslänkar
Gavelo

Blackberry Swirl Tights, black/grey, Gavelo

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Blackberry Swirl Tights från Gavelo är tillverkat i ett mjukt och mycket stretchigt material. De är designade med hög midja som sitter bekvämt. V-formationen baktill framhäver dina former på ett smickrade sätt.Funktionell känsla, passar utmärkt till såväl lugna yogapass som tuffa gympass.Består delvis av återvunnet material!


Beställ Blackberry Swirl Tights, black/grey, Gavelo på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Blackberry Swirl Tights, black/grey, Gavelo inom kategorin Kläder.

Kategori: Kläder
Artikelnummer: GO-PNT-131r
Visa fler

Från kunskapsbanken

Better

"Better" är debutsingeln av den nyzeeländska sångerskan Brooke Fraser. Singeln släpptes den 30 juni 2003 som den första singeln från hennes debutalbum What to Do with Daylight. Låten debuterade på plats 50 på den nyzeeländska singellistan den 6 juli 2003 och låg som bäst på plats 3 i fyra veckor i rad mellan den 24 augusti och den 14 september. Den låg totalt 22 veckor på listan. Nästa singel från albumet är låten "Lifeline".