Sidan innehåller annonslänkar

Classic Tank Top, black/silver, Gorilla Wear

-26%

Beställ Classic Tank Top, black/silver, Gorilla Wear på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Classic Tank Top, black/silver, Gorilla Wear inom kategorin Kläder.

Produktinformation

En klassiker i specialutgåva med tryck i silver!Ett svart Gorilla Wear-linne med bra passform som visar allt!Gorilla Wear tryck på framsidan.

Se gärna också

Hayden Compression Longsleeve, black/black, Gorilla Wear

Snygg kompressionströja i svart färg från Gorilla Wear med ventilerande mesh!Syftet med kompressionsmaterial är bl.a. att ge ett ökat tryck på vävnaden som i sin tur stabiliserar muskeln och påverkar blodcirkulationen. Hayden Compression Longsleeve har en tight passform och bidrar till support under träningen. Tröjan är tillverkad i slitstarkt fukttransporterande material och har smarta meshpaneler i armhålorna som bidrar till ytterligare ventilation. På bröstet finns ett diskret Gorilla Wear tryck och på ryggen ett snyggt kontrasterande parti.- Kompression- Fukttransporterande material- Ventilerande mesh- Tillverkad i slitstark nylon/spandex

Läs mer

Från kunskapsbanken

Wear

Wear är en flod i County Durham i Nordöstra England. Den rinner upp i Penninerna vid gränsen mot Cumberland, flyter sedan genom staden Durham och ut i Nordsjön vid Sunderland. Nedre delen av floden, fram till Durham, är farbar.