Sidan innehåller annonslänkar

Clean Snapback Cap, dark green, ICANIWILL

-33%

Beställ Clean Snapback Cap, dark green, ICANIWILL på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Clean Snapback Cap, dark green, ICANIWILL inom kategorin Kläder.

Produktinformation

ICIW Clean Snapback är tillverkad i originalutförande med 6 panels-mönster hos en av de största keps-producenterna i världen.Har försetts med justerbar rem på bakisdan för enkel justering av passformen- Platt skärm som går att forma enligt önskemål- ICIW-broderi i 3D på framsidan.- Justerbart spänne baktill .

Se gärna också

Hayden Compression Longsleeve, black/red, Gorilla Wear

Snygg kompressionströja i svart/röd färg från Gorilla Wear med ventilerande mesh!Syftet med kompressionsmaterial är bl.a. att ge ett ökat tryck på vävnaden som i sin tur stabiliserar muskeln och påverkar blodcirkulationen. Hayden Compression Longsleeve har en tight passform och bidrar till support under träningen. Tröjan är tillverkad i slitstarkt fukttransporterande material och har smarta meshpaneler i armhålorna som bidrar till ytterligare ventilation. På bröstet finns ett diskret Gorilla Wear tryck och på ryggen ett snyggt kontrasterande parti.- Kompression- Fukttransporterande material- Ventilerande mesh- Tillverkad i slitstark nylon/spandex

Läs mer

Från kunskapsbanken

Clean

Clean var ett konstverk skapat av den svenska konstnären Pål Hollender på galleriet Kaustik under Göteborgs Internationella Konstbiennal 2007. Verket bestod av en stor hög med fyra ton kalciumkarbonat vilket skulle symbolisera den mängd kokain som konsumeras i Sverige under ett år. På väggen i lokalen satt en instruktionstext för hur man kunde gömma knark i högen. Verket provocerade Göteborgs stads kulturnämnds ordförande Helena Nyhus till den grad att hon bojkottade invigningen av biennalen och föreslog en etisk policy för kommunalt kulturstöd som bland annat skulle omfatta information om att konstnärer, för att få kulturstöd, måste hålla sig till lagen. Pål Hollender tilldelades Nöjesguidens Göteborgspris i kategorin konst 2007 för konstverket.