Sidan innehåller annonslänkar

Cliplås, JTC Power

-5%

Jämför produkt Cliplås, JTC Power online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cliplås, JTC Power i kategorin Lås här hos oss.

Produktinformation

Ett snabblås med clipfunktion för snabbaste viktbyte. Detta lås passar till hantelgrepp och skivstång med diametern 25 mm. .

Se gärna också

Jaw Lock 25 mm, red/black, C.P. Sports

Ett par kraftiga snabblås för skolstänger från C.P. Sports tillverkat i slitstark hårdplast.Jaw Lock är väldigt enkla att använda till skolstänger (25 mm) och ger ett stadigt lås och grepp runt...

Läs mer

Från kunskapsbanken

Woolpower

Woolpower (tidigare Ullfrotté) är en svensk tillverkare av kläder, bland annat förstärkningsplagg och underställ. 1969 grundades textiltillverkaren Vinetta AB (idag uppdelat i Woolpower och Triconor) av Kooperativa Förbundet i Östersund. Från början var huvudprodukten nylonstrumpbyxor. Bolaget kom sedan att tillsammans med Försvarsmakten att utveckla och tillverka produkter i ullfrotté (underställ och förstärkningsplagg) med produktionsstart 1972. Ullfrotté har mycket god värmeisolerande förmåga och används som isolering i vinterkläder. Vinetta såldes 1987 till nederländska Altamon BV. Idag ägs Woolpower, som verksamheten heter sedan 2006, av Daniel och Adam Brånby.