Leggings

10 Produkter
Artiklar från Leggings finns i listan nedan. Missa inte att fynda bland spännande produkter till sköna online priser. Känn friheten att bläddra runt bland allt inom kategorin Leggings. Du kanske hittar något till dig själv eller en fin present till någon du tycker om. Här har vi samlat produkter av hög kvalitet från kända återförsäljare.
Filtrera varumärke
Sortera

Leggings

Hitta produkter inom kategorin Leggings till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Leggings.

Leggings är benkläder utan fot i elastiska material. Det är en typ av tights, som är ett bredare begrepp för elastiska benkläder som även inkluderar idrottskläder. Medan tights finns för såväl herrar som damer, syftar leggings i etablerat svenskt språkbruk vanligen på ett damplagg. Ofta går leggings ned till ankeln, men de kan även sluta vid vaden (ofta kallat trefjärdedelslängd). De är vanligen tillverkade av en blandning av lycra och antingen nylon, bomull eller en bomull-polyesterblandning. Det förekommer dock leggings som är tillverkade av ull, silke eller syntetmaterial. Leggings kan användas som alternativ till byxor och kombineras då ofta med en något längre topp, som exempelvis en tunika. Leggings kan också vara ett informellt alternativ till strumpbyxor i kombination med klänning, kjol eller shorts.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Trekvartsbyxa i Bomull Fitness Fit+ Svart