Liggunderlag i skumplast

1 Produkter
I kategorin Liggunderlag i skumplast finns ett urval framtaget av oss som kommer ifrån kända återförsäljare. Vi listar bara produkter av god kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Letar du efter någonting speciellt i kategorin Liggunderlag i skumplast så hittar ni det på den här sidan. Ett tips från oss är att alltid jämföra produkter online innan köpet för ha möjligheten att spara pengar till annat.
Sortera

Liggunderlag i skumplast

Hitta produkter inom kategorin Liggunderlag i skumplast till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Liggunderlag i skumplast.

Liggunderlag är en mjuk matta som används under sovsäcken vid camping för att jämna ut ojämnheter i underlaget, isolera mot markkyla samt för att öka komforten. Enkla liggunderlag tillverkas ofta av skumplast (polyetencellplast ), men det finns också liggunderlag som kan blåsas upp (luftmadrasser). Vid transport rullas liggunderlaget ihop och fästs vanligen utanpå ryggsäcken. Liggunderlaget är därför lättillgängligt och kan även användas som sittunderlag vid raster.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Vikbart Liggunderlag För Vandring - Mt500 - 180 x 55 Cm - En Person