M-Tiger

Batteripaket M-Tiger till X10-Evo & DS-Trail 7,4V, 2-celler, 3500 mAh

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Jämför produkt Batteripaket M-Tiger till X10-Evo & DS-Trail 7,4V, 2-celler, 3500 mAh online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Batteripaket M-Tiger till X10-Evo & DS-Trail 7,4V, 2-celler, 3500 mAh i kategorin Lightaccessories här hos oss.

Kategori: Lightaccessories
Artikelnummer: MTBR231
Visa fler

Från kunskapsbanken

Camp

Camp är ett engelskt uttryck som syftar på en kulturell stil med inslag av kitsch. Camp kan vara omedveten, och uppfattas då ofta som ett uttryck för bristande sofistikation, eller avsiktlig, och har då vanligen humoristiska eller ironiska inslag. Camp är ett tydligt inslag i samtida populärkultur. Avsiktlig camp är kanske särskilt framträdande inom gayrörelsen. Fabio, fotomodell känd från omslag på romantiska böcker, har en personlighet och stil som ibland uppfattas som ett typiskt exempel på camp.

Yamaha

Yamaha kan syfta på: Yamaha Corporation – ett företag som tillverkar musikinstrument och hemelektronik Yamaha Motor Company – ett dotterbolag till ovanstående som tillverkar mopeder, motorcyklar, båtmotor och helikoptrar