Sidan innehåller annonslänkar
Sigma

Lampset Sigma Aura 45 USB / Nugget II

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Detta lampset består av laddningsbara Sigma Aura 45 USB och Sigma Nugget II.Det har en stark framlampa med 45 lux från sin OSRAM LED som ger den ett bra sken 55 meter framför cykeln. Den har en ljussensor som automatiskt ställer in olika intensitet beroende på ljusförhållanden i auto-mode. På så sätt maximerar du batteritiden. Batteriet laddar du enkelt på 2 timmar och den har en brinntid på upp till 21 timmar i eco-mode.Baklampan har en kraftig LED-ljuskälla och är synlig hela 400 m med en brinntid på upp till 8 timmar.Du monterar dem enkelt på styret / sadelstolpen med gummistroppar. De har batteri-indikator som visar när batterierna börjar ta slut. Laddningskabel (USB) ingår. De är dropptäta och fungerar utmärkt i regn.


Beställ Lampset Sigma Aura 45 USB / Nugget II på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Lampset Sigma Aura 45 USB / Nugget II inom kategorin Lights.

Kategori: Lights
Artikelnummer: SI17460
Visa fler

Från kunskapsbanken

Sigma

Sigma (grekiska σίγμα sígma) (versal: Σ, gemen: σ, gemen finalform: ς) är den 18:e bokstaven i det grekiska alfabetet. Den motsvarar, och har samma ljudvärde som, S, s i det latinska alfabetet. Varianten ς av gemena sigma används när bokstaven står sist i ett ord. I det joniska talbeteckningssystemet hade den värdet 200.Inom naturvetenskapen brukar den versala formen beteckna summa. Den gemena står inom statistiken för standardavvikelse.