Sidan innehåller annonslänkar
Sigma

Lampset Sigma Aura 80 USB / Blaze

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Detta lampset består av laddningsbara Sigma Aura 80 USB och Sigma Blaze. Det har en mycket kraftig framlampa med 80 lux från sin OSRAM LED som ger den ett bra sken 90 meter framför cykeln och med bra synlighet åt sidorna. Den har fyra olika ljusinställningar vilket ger brinntider på 4 – 15 timmar. Du laddar den enkelt på 4,5 timmar.Den smarta baklampan har en kraftig LED-ljuskälla och två LED för bromsljus. Bromsljuset aktiveras av en känslig rörelsesensor och är aktiv dag som natt. Den kraftiga baklampan syns 500 meter och har en ljussensor som känner av ljuset och slår på lampan automatiskt när det blir mörkt. Det laddningsbara batterier klarar 7 timmar på en laddning och har en blå laddningsindikator som indikerar att det är dags att ladda vid ca 30% laddning. Batteriet laddas på 3 timmar.Du monterar dem enkelt på styret / sadelstolpen med gummistroppar. De har batteri-indikator som visar när batterierna börjar ta slut. Laddningskabel (USB) ingår. De är dropptäta och fungerar utmärkt i regn.


Beställ Lampset Sigma Aura 80 USB / Blaze på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Lampset Sigma Aura 80 USB / Blaze inom kategorin Lights.

Kategori: Lights
Artikelnummer: SI17860
Visa fler

Från kunskapsbanken

Sigma

Sigma (grekiska σίγμα sígma) (versal: Σ, gemen: σ, gemen finalform: ς) är den 18:e bokstaven i det grekiska alfabetet. Den motsvarar, och har samma ljudvärde som, S, s i det latinska alfabetet. Varianten ς av gemena sigma används när bokstaven står sist i ett ord. I det joniska talbeteckningssystemet hade den värdet 200.Inom naturvetenskapen brukar den versala formen beteckna summa. Den gemena står inom statistiken för standardavvikelse.