Sidan innehåller annonslänkar
Sigma

Lampset Sigma Buster 100 HL / Nugget II Flash

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Detta lampset består av laddningsbara Sigma Buster 100 USB och Sigma Nugget II Flash. Det har en lätt och extremt kompakt men kraftig framlampa som ger ett kraftigt sken på 35 meter med 120 lumen. Den är inte större än en tändsticksask! Den har sex ljusinställningar3 fasta och 3 blinkande. Du laddar batteriet på 2 timmar och du har en brinntid på upp till 10 timmar i eco-mode.Baklampan har en kraftig LED-ljuskälla med tre ljusinställningar (normalt, extra starkt samt blinkande) och är synlig hela 400 m med en brinntid på upp till 8 timmar.Du monterar dem enkelt på styret / sadelstolpen med snabbfäste respektive gummistroppar. De har batteri-indikator som visar när batterierna börjar ta slut. Laddningskabel (Micro-USB) ingår. De är dropptäta och fungerar utmärkt i regn.


Beställ Lampset Sigma Buster 100 HL / Nugget II Flash på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Lampset Sigma Buster 100 HL / Nugget II Flash inom kategorin Lights.

Kategori: Lights
Artikelnummer: SI18775
Visa fler

Från kunskapsbanken

Sigma

Sigma (grekiska σίγμα sígma) (versal: Σ, gemen: σ, gemen finalform: ς) är den 18:e bokstaven i det grekiska alfabetet. Den motsvarar, och har samma ljudvärde som, S, s i det latinska alfabetet. Varianten ς av gemena sigma används när bokstaven står sist i ett ord. I det joniska talbeteckningssystemet hade den värdet 200.Inom naturvetenskapen brukar den versala formen beteckna summa. Den gemena står inom statistiken för standardavvikelse.

100

100 (C) var ett skottår som började en onsdag i den julianska kalendern.