Sidan innehåller annonslänkar
Sigma

Lampset Sigma Buster 200 / Nugget Flash

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Detta lampset består av laddningsbara Sigma Buster 200 och Sigma Nugget Flash. Det har en kraftig framlampa med en CREE LED som ger 200 lumen och ett bra sken 50 meter framför cykeln. Den har sex ljusinställningar; 3 fasta och 3 blinkande. Du laddar den på 3 timmar och du har en brinntid på upp till 7 timmar i eco-mode.Baklampan har en kraftig LED ljuskälla med tre ljusinställningar (normalt, extra starkt samt blinkande) och är synlig hela 400 m med en brinntid på upp till 8 timmar.Du monterar dem enkelt på styret / sadelstolpen med snabbfäste respektive gummistroppar. Framlampan har en batteriindikator som visar när batterierna börjar ta slut. USB laddningskabel ingår. De är dropptäta och fungerar utmärkt i regn.


Jämför produkt Lampset Sigma Buster 200 / Nugget Flash online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Lampset Sigma Buster 200 / Nugget Flash i kategorin Lights här hos oss.

Kategori: Lights
Artikelnummer: SI18760
Visa fler

Från kunskapsbanken

Sigma

Sigma (grekiska σίγμα sígma) (versal: Σ, gemen: σ, gemen finalform: ς) är den 18:e bokstaven i det grekiska alfabetet. Den motsvarar, och har samma ljudvärde som, S, s i det latinska alfabetet. Varianten ς av gemena sigma används när bokstaven står sist i ett ord. I det joniska talbeteckningssystemet hade den värdet 200.Inom naturvetenskapen brukar den versala formen beteckna summa. Den gemena står inom statistiken för standardavvikelse.