Sidan innehåller annonslänkar
Ogawa

MassagestolOGAWA Smart Jazz Svart

Kontrollera pris

Köp nu

 Elegans och prestanda

OGAWA Smart Jazz är en effektiv massagestol som är fylld med ett brett utbud av fantastiska massagefunktioner. Massagestolen har 7 olika autoprogram så att du kan få exakt vilken typ av massage du vill ha. OGAWA Smart Jazz är ett mästerverk som garanterat kommer göra dig nöjd. 

Du får mer livskvalitet med en massage som lugnar ömma muskler och leder. OGAWA Smart Jazz innovativ teknik ger en intelligent massage som är perfekt anpassad till dig. Därför finns det inte en enda öm eller stel muskel kvar i kroppen när stolen har gjort sitt jobb.

 

Image

 

image


Unik design med fantastiska detaljer

Stolen har ett vackert och strömlinjeformat utseende, där du tydligt kan se att varje detalj har tänkt på. Det svartvita utseendet kompletteras av gyllene detaljer som skapar ett vackert och exklusivt utseende som passar perfekt in i den moderna nordiska inredningen. Det svarta utseendet med silverdetaljer skapar ett vackert och exklusivt utseende som passar perfekt in i den moderna nordiska inredningen.

Sätet är stoppat med PU-läder vilket gör stolen lätt att underhålla och slitstark. Omslaget har vackra, vadderade detaljer som hjälper till att ytterligare förbättra stolens utseende, vilket tillsammans med de vackra detaljerna gör en stol som du vill presentera i ditt hem. 

 

Image

 

image

Få exakt den massage du vill ha

De automatiska programmen i OGWA Smart Jazz-massagestolen använder de inbyggda massageteknikerna i olika kombinationer för att skapa en fantastisk massageupplevelse.

Välj bara önskat program på den medföljande fjärrkontrollen som gör att du enkelt kan välja ett program medan du ligger i stolen.
Alla program har sina mycket specifika fokusområden, så att du kan få en massage som exakt passar dina behov. Du kan bland annat njuta av en underbar nackmassage, höft- och midjemassage, lugnande helkroppsmassage eller en mild avslappnande massage för att varva ner före sänggåendet; det finns ett program för dina behov.

7 program

 • Thailändsk terapi 
 • Höft och midja
 • Nacke och axlar
 • Dröm sött
 • Tona
 • Djupvävnad
 • Återställ 
De många olika massageprogrammen är också en fördel om du har flera personer hemma eller på jobbet som använder stolen, eftersom det finns ett program för alla behov eller önskemål. Du kan också använda den inbyggda fjärrkontrollen för att själv ställa in massagen manuellt. På detta sätt kan du 100% anpassa massagen efter dina behov. Den enda gränsen är din fantasi ..

image

Värmeterapi

Det finns många som upplever smärta och ömhet i nedre delen av ryggen och midjan. OGAWA Smart Jazz har inbyggd värme som hjälper dig att göra din massage ännu mer effektiv.

Värmen hjälper till att se till att dina muskler är varma och mer avslappnade. Detta gör att du båda är mer mottagliga för massagen och att dina muskler inte får onödiga skador. Värmen i stolen fungerar också som en lugnande värmebehandling för värk och smärta.  

 

Image

image

 

Integrerade Bluetooth-högtalare

Musik kan hjälpa dig att slappna av ännu bättre under din massage och hjälpa dig att varva ner. OGAWA Smart Jazz Massage Chair har ett inbyggt surroundljud som gör att du kan slappna av ännu bättre till din favoritmusik, ljudbok eller podcast.

Du kan enkelt använda din telefon för att styra ljudet. Få en ännu bättre massageupplevelse och få den ultimata avkopplingen medan stolen masserar

 

Image

image

 

Luftkuddar och fotrullar

Finns det något bättre än en avkopplande fotmassage? Kanske en underbar fotmassage medan resten av kroppen också får massage.

Smart Jazz har inbyggda fotrullar som försiktigt men effektivt masserar fotsulorna. Du kan få lugnande ömma fötter och förbättrad blodcirkulation till fötter och tår.

OGAWA Smart Jazz är utrustad med 20 luftkkuddar som blåses upp med luft runt dina armar. Detta ger en bekväm kompression, vilket är en otroligt effektiv massageteknik.

Kompressionen från luftkuddemassagen hjälper till att förbättra flödet i lymfsystemet och blodcirkulationen. Detta gör också massagen från massagerullarna ännu mer effektiv. Du kommer därmed att få en underbar massageupplevelse som kommer att lämna din kropp trevligt avslappnad 

 

Image

image


Zero Gravity - Ta din massage till nya höjder!

Med Zero Gravity lutas du tillbaka i en avkopplande position. Detta säkerställer inte bara att du ligger bekvämt medan du masseras, utan också att din kropp är i optimal position för att stolen och kroppen ska kunna arbeta tillsammans för att optimera din massage.

Din egen kroppsvikt fördelas perfekt i stolen, så det finns inga områden som får för mycket eller för lite intensitet. På så sätt får du den perfekta fördelningen av massage över hela kroppen. Tillsammans med den inbyggda värmefunktionen som både lugnar och värmer kroppen kommer Zero Gravity att lyfta din massageupplevelse till helt nya höjder.

Med den smarta Zero Space-funktionen måste stolen använda minst utrymme bak. Så luta dig tillbaka och låt stolen göra sitt arbete medan du slappnar av. 

 

Image

image

 

Fakta och egenskaper 

 • L-formad bana
 • Fotsulamassage
 • Massage i midjan och höften med värmebehandling 
 • 7 auto-program
 • 5 massagetekniker
 • Bluetooth-högtalare
 • Noll gravitation
 • Nollutrymme
 • Värmebehandling för midjan
 • Thai Massage
 • 20 luftkuddar för krockkuddemassage 
 • Vikt 105 kg
 • Kraftkälla AC 220-240V ~ 50 / 60Hz
 • Energförbrukning 150W
 • Mått upprätt (LxBxH) 152 cm x 78,5 cm x 117,5 cm,
 • Lutade mått (LxBxh) 193,5 cm X 78,5 cm x 105,5 cm.
 • Lådans mått 151x80x115 cm - 106/90 kg.
 • Levereras fullt monterad.

Beställ MassagestolOGAWA Smart Jazz Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten MassagestolOGAWA Smart Jazz Svart inom kategorin Massagestol.

Läs mer...
Kategori: Massagestol
Artikelnummer: IWMS63-MB
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Löparskor

Löparskor från Salomon

Se alla produkter
Utrustning

Utrustning från Dalbello

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Avid

Avid är ett amerikanskt bolag som utvecklar hård- och mjukvara för mediaproduktion. Mjukvara som Avid utvecklar är bland annat ljud- och musikproduktionsprogrammet Pro Tools samt videoredigeringsprogrammet Media Composer. Avids huvudkontor ligger i Boston, USA. Bolaget grundades 1987 och hade 2009 en omsättning på 629 miljoner dollar.

Best

Best eller BEST kan syfta på BEST – en ideell europeisk organisation för teknologstudenter, se Board of European Students of Technology

Adidas

Adidas AG (skrivet adidas sedan 1949) är ett tyskt multinationellt företag som tillverkar kläder och skor för en rad olika sporter och vardagligt bruk. Företaget grundades som skotillverkare i Herzogenaurach i Tyskland 1948.