Sidan innehåller annonslänkar
Monark

Ergometercykel Monark LT2 Novo Mini Vit

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Monark LT2 Novo Mini är en ergometercykel för seriös träning.
Monark LT2 är en stationär träningsergometer, speciellt framtagen för högintensiv intervallträning (HIT).
Den har ett unikt belastningsreglage?


Jämför produkt Ergometercykel Monark LT2 Novo Mini Vit online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Ergometercykel Monark LT2 Novo Mini Vit i kategorin Monark här hos oss.

Kategori: Monark
Artikelnummer: LT2-20 Vit

Från kunskapsbanken

Monark

En monark (av grekiskans μονος αρχει, ensam härska) är statschef i en monarki.Ställningen som monark är vanligen inte tidsbegränsad och ofta ärftlig. Om monarkens maktutövning begränsas och regleras av lagar är denne en konstitutionell monark och i annat fall en absolut monark. Monarken i en valmonarki, som var den ursprungliga formen i Sverige, har oftast inte[källa behövs] tillsatts främst genom släktskap och kan väljas för en bestämd mandatperiod eller på livstid. I litteraturen förekommer även att en drottninggemål kallas för monark även om hon själv inte har spelat någon politisk roll. Detta är särskilt vanligt i dualis då ett kungapar som framträtt tillsammans ofta har kallats för monarkerna.

Vittoria

Vittoria kan avse: Vittoria Colonna – teckning av Michelangelo Santa Maria della Vittoria – kyrka på Quirinalen i Rom Vittoria, Sicilien – kommun i Italien Tomás Luis de Victoria (1548–1611), spansk kompositör Alessandro Vittoria (1525–1608), italiensk skulptör