Sidan innehåller annonslänkar
inSPORTline

Minibike Pynero, inSPORTline

Kontrollera pris

Köp nu

inSPORTline Mini Bike Pynero är en liten och enkel maskin som tränar främst armar och ben men aktiverar även muskler vid axlarna och ryggen.Displayen manövreras med en enda knapp och visar dig den viktigaste träningsdatan för ditt pass.Du kan både trampa framåt och bakåt för att aktivera fler muskelgrupper. När du vill justera motståndet gör du det enkelt via en vridknapp.Både handtag och pedalerna är ergonomiskt utformade för högre komfort och de halkfria fötterna ger stabilitet under träningen.Denna minibike lämpar sig bra för personer med förhindrad rörlighet, dålig balans och även för att förebygga eller behandla problem som orsakats av en allt för stillasittande livssti.


Beställ Minibike Pynero, inSPORTline på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Minibike Pynero, inSPORTline inom kategorin Motion.

Läs mer...
Kategori: Motion
Artikelnummer: IN-20221
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Skaljacka

Skaljacka från Peak Performance

Se alla produkter
Utrustning

Utrustning från Marwe

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Adidas

Adidas AG (skrivet adidas sedan 1949) är ett tyskt multinationellt företag som tillverkar kläder och skor för en rad olika sporter och vardagligt bruk. Företaget grundades som skotillverkare i Herzogenaurach i Tyskland 1948.