Sidan innehåller annonslänkar
DKN

Motionscykel AM-3i Ergometer, DKN

7999 kr 5995 kr-25%
Kontrollera pris

Köp nu

DKN Exercise Bike AM-3i Ergometer genererar upp till 350 watt och har designats för att du ska nå dina mål snabbare, säkrare och med högre komfort under resan.Svänghjulet på 11 kg ger jämna och...


Jämför produkt Motionscykel AM-3i Ergometer, DKN online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Motionscykel AM-3i Ergometer, DKN i kategorin Motion här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Motion
Artikelnummer: DK-20181
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Roddmaskin

Roddmaskin från Christopeit Sport

Se alla produkter
Ryggsäckar

Ryggsäckar från Deuter

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Performance

Performance, eller performancekonst, är en konst som existerar när den pågår.

100

100 (C) var ett skottår som började en onsdag i den julianska kalendern.

Absolute

Absolute är ett varumärke för samlingsalbum med populärmusik som ges ut av Warner Music. Länge utgavs de av EVA Records. Det första albumet, Absolute Music 1, kom ut 1986 och fram till 2005 hade de då 209 stycken utgivna albumen i serien sålts i över 23 miljoner exemplar.Samlingsalbumen kan indelas i Absolute Music som innehåller de senaste låtarna, Absolute Hits som innehåller aktuella låtar, Absolute Classics med inriktning på tillbakablickar, Absolute Dance som innehåller låtar som ofta spelas på diskotekens dansgolv och Absolute Kidz som innehåller låtar som barnen gillar. Dessutom har en rad samlingar getts ut som är av tematisk karaktär och i olika samarbeten. Dessa redovisas nedan under "Övriga album". Julalbumet Absolute Christmas, som först kom ut 1994, är Sveriges genom tiderna mest sålda samlingsalbum med över 850 000 sålda exemplar.Albumen var tidigare vanliga på den svenska albumlistan, men håller sedan reglerna ändrades i stället till på den svenska samlingslistan. I början av 2020-talet hade reglerna återigen ändrats, och Absolute syntes åter på den svenska albumlistan.