Sidan innehåller annonslänkar
BH Fitness

Motionscykel Artic Program, BH Fitness

8999 kr 3799 kr-58%
Kontrollera pris

Köp nu

BH Fitness Artic Program är en motionscykel designad för regelbundet hemmabruk och som är både lättanvänd samt har lågt insteg och passar därför utmärkt både för de som vill komma igång med...


Jämför produkt Motionscykel Artic Program, BH Fitness online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Motionscykel Artic Program, BH Fitness i kategorin Motion här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Motion
Artikelnummer: BH-H674B
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Utrustning

Utrustning från GSI

Se alla produkter
Viktskivor

Viktskivor från Sveltus

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Performance

Performance, eller performancekonst, är en konst som existerar när den pågår.

Program

Substantivet program kommer från grekiska programma, som ursprungligen betyder föreskrift, anslag eller offentlig kungörelse, och förekommer i olika kontexter med ungefär samma innebörd. Det moderna ordet, eller suffixet, program anger att det finns en i förväg gjord plan, schema, agenda, manus eller skrift som styr eller beskriver substantivet som det är en del av. Exempel: Program, kan vara trycksaker som sprids i samband med föreställningar eller sammanträden av olika slag och som är skrivna i förväg Program, en plan eller schema för vilken slags verksamhet som helst och som är upprättad innan den sker Program (projekt), ett flertal enligt en plan samordnade projekt som syftar till att uppnå ett övergripande mål Program (konst), ett konstverks på förhand bestämda agenda, mål eller tema, ofta litterära "ämne", till exempel den berättelse som illustreras i en historisk eller berättande målarkonst eller temat för en allegorisk målningOrdet har funnits i svenska språket sedan 1758, med ursprunglig härstamning från det klassisk grekiska προγράφω, prographō. Där πρό, pro betyder före och γράφω graphō, rita.