Sidan innehåller annonslänkar
Master Fitness

Motionscykel B40, Master

11990 kr 7469 kr-38%
Kontrollera pris

Köp nu

En mycket stabil och högpresterande motionscykel från Master med elektromagnetiskt motstånd i 32 st olika nivåer som ger en härligt tyst och mjuk drift.Master B40 är idealisk för rehab och med robusta stålramar som gör att den kan användas på företag, föreningar, hotell, vården och andra arbetsplatser och ger en kapcitet för vikter uppemot hela 200 kg.Svänghjulet på 10 kg ger ett effektivt motstånd och på LCD-skärmen kan du övervaka din puls, hastighet och mycket annan relevant information för ditt träningspass. Pulsmätning kan ske både via inbyggda sensorer i handtagen och trådlöst via ett pulsbälte som du kan köpa som tillbehör.Med de praktiska transporthjulen kan du enkelt ställa undan cykeln när den inte ska användas.


Beställ Motionscykel B40, Master på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Motionscykel B40, Master inom kategorin Motion.

Läs mer...
Kategori: Motion
Artikelnummer: VA-6-60140
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Viktskivor

Viktskivor från Tunturi Fitness

Se alla produkter
Buffar

Buffar från Buff

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Performance

Performance, eller performancekonst, är en konst som existerar när den pågår.

Black

Black kan syfta på: Black (hästfärg) – en hästfärg Familjen Black – familj från Harry Potter-världen Sensation Black – ett dansevenemang Black – HTML-färgnamn på färgen svart Black – artistnamnet för den brittiske musikern Colin Vearncombe