Sidan innehåller annonslänkar
BH Fitness

Motionscykel Carbon Bike Generator, BH Fitness

Kontrollera pris

Köp nu

En mycket bra elektromagnetiskt självgenererande (den behöver ingen el) motionscykel speciellt anpassad för kommersiell användning. Ergometer som mäter watt. Carbon Bike Generator är mycket tystgående...


Beställ Motionscykel Carbon Bike Generator, BH Fitness på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Motionscykel Carbon Bike Generator, BH Fitness inom kategorin Motion.

Läs mer...
Kategori: Motion
Artikelnummer: 33-400-872-2
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Multigym  hemgym

Multigym hemgym från Abilica

Se alla produkter
Utrustning

Utrustning från Opinel

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Performance

Performance, eller performancekonst, är en konst som existerar när den pågår.

Absolute

Absolute är ett varumärke för samlingsalbum med populärmusik som ges ut av Warner Music. Länge utgavs de av EVA Records. Det första albumet, Absolute Music 1, kom ut 1986 och fram till 2005 hade de då 209 stycken utgivna albumen i serien sålts i över 23 miljoner exemplar.Samlingsalbumen kan indelas i Absolute Music som innehåller de senaste låtarna, Absolute Hits som innehåller aktuella låtar, Absolute Classics med inriktning på tillbakablickar, Absolute Dance som innehåller låtar som ofta spelas på diskotekens dansgolv och Absolute Kidz som innehåller låtar som barnen gillar. Dessutom har en rad samlingar getts ut som är av tematisk karaktär och i olika samarbeten. Dessa redovisas nedan under "Övriga album". Julalbumet Absolute Christmas, som först kom ut 1994, är Sveriges genom tiderna mest sålda samlingsalbum med över 850 000 sålda exemplar.Albumen var tidigare vanliga på den svenska albumlistan, men håller sedan reglerna ändrades i stället till på den svenska samlingslistan. I början av 2020-talet hade reglerna återigen ändrats, och Absolute syntes åter på den svenska albumlistan.