Sidan innehåller annonslänkar

Motionscykel Ergo-Motion BT

Kontrollera pris

Köp nu

Din perfekta träningspartner för hälsorienterad och bekväm uthållighetsträning. Flera hjärtprogram, ett hastighetsoberoende wattprogram, datordrift som är enkelt för alla åldersgrupper och modern teknik som möjliggör smidig rörelse.

 

 

Bild

 

 

 

image

 

För en mild introduktion till träningen

 

Vill du långsamt närma dig den gamla formen efter en lång paus utan att träna? Då kan du börja din träning med Ergo-Motion BT från ett motstånd på 10 watt. Inledningsvis lågt motstånd för att sakta introducera kroppen till fysisk aktivitet rekommenderas särskilt för äldre och för mobilisering efter idrottsskador.

 

Bild

 

 image

 

 Lätt att använda för all åldrar

 

Med en toppmodern träningsdator och en snabb förståelse av menynavigeringen kommer du att snabbt komma igång med träningen. Den lätta att läsa LCD-skärmen med blå bakgrundsbelysning utvecklades på ett sådant sätt att du snabbt kan se all viktig träningsdata på ett tydligt sätt. Håll koll på dina värden med den blå bakgrundsbelysningsdisplayen avstånd, tid, kalorier, hjärtfrekvens, watt, pedalmotstånd i 16 nivåer och hastighet. Dessutom kan du ansluta din smartphone eller surfplatta till det integrerade Bluetooth-systemet och använda träningsappar som iConsole under träning. Den integrerade hållaren passar perfekt för surfplatta eller smartphone och din apparat kan enkelt laddas via USB-porten. Upp till fyra personer kan spara sin träningsinformation så att andra familjemedlemmar kan njuta av den innovativa träningsupplevelsen. 

 

Image

 

 image

 

 Träna virtuell med varierande träningsappar

 

 

Älskar du det passerande landskapet med riktig cykling och vill få samma upplevelse i ditt eget hem?  Upplev världen på din surfplatta med en cykeltur i en "liveupplevelse"! Du kan också titta på en spännande film eller lyssna på musik under träningen. Så variation tillhandahålls! Din smartphone eller surfplatta kommunicerar via Bluetooth. Den enkla och snabba anslutningen och den enkla användningen av träningsapparna som iConsole och Kinomap via din surfplatta hjälper dig att utforma din interaktiva träning.

 

 

Bild

 

image

 

Ergonomisk komfortsadel 

 

Du kan sitta och träna optimalt med dämpningen i skum av hög kvalitet. Stor komfort för dina höfter och ryggrad. Med sadeln har du alltid optimal hållning och ytterligare sittstöd. Du kan justera sadeln individuellt med snabbjusteringen. Sadeln kan justeras horisontellt (10 gånger), vertikalt. Få optimal komfort för dig. Din särskilt bekväma sadel kommer att inspirera dig till ännu längre träningspass.Sitter du bra så tränar du bra.

 

Bild

 

 image

 

Fakta och egenskaper

 

 • Stor  display.
  visar tid, hastighet, distans, total distans, watt, kaloriförbrukning och puls.
 • Hållare för surfplatta
 • 16 motståndsnivåer
 • 8 kg svänghjul ger jämn gång
 • 12 träningsprogram varav 4 pulsstyrda
 • 22 Utbildningsprogram
 • Motstånd 10-350 watt ger dig bra motstånd
 • Handpuls
 • Integrerad pulsmottagare för bröstband
 • Sadel justerbart horisontellt och vertikalt så du sitter bra
 • Transporthjul fram för att enkelt kunna flyttas
 • 230V, 50Hz strömförsörjning
 • Max användarvikt 130 kg
 • Avstånd mellan pedaler ca 20 cm
 • Vikt 35 kg
 • Mått LxBxH 102x50x128 cm

Rekommendation av tillbehör (Se produkter till höger)

 • Underlagsmatta
  För dämpa ljud/vibrationer i golvet för dig som bor i en lyhörd lägenhet eller har ömtåliga golv
 • Optimera din träning med ett pulsband.

 

 

 


Beställ Motionscykel Ergo-Motion BT på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Motionscykel Ergo-Motion BT inom kategorin Motionscykel.

Läs mer...
Kategori: Motionscykel
Artikelnummer: 4837
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Gåstavar

Gåstavar från BungyPump

Se alla produkter
Allt om barncyklar

Allt om barncyklar från BTWIN

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Diamond

Diamond kan syfta på: Diamond Aircraft – en österrikisk flygplanstillverkare Diamond Head – ett brittiskt heavy-metalband The Diamond Dogs – en svensk musikgrupp Diamond Dogs (album) – ett musikalbum av David Bowie Pokémon Diamond and Pearl – ett spel i Pokémon-serien Diamond (musikalbum) – ett musikalbum av Spandau Ballet

Atomic

Atomic (Atomic Austria GmbH) i Altenmarkt im Pongau i Österrike är en tillverkare av skidutrustning (både alpint och längd). Atomic ägs av finländska Amer Sports.Atomic grundades av Alois Rohrmoser 1955 under namnet Skifabrik Rohrmoser. Bolaget växte kraftigt under 1960-talet då en industriell tillverkning av skidor startade i Wagrain. 1967 tillverkades 17 000 par skidor och 1969 var antalet uppe i 72 000. 1971 utökades produktionen när en andra fabrik byggdes i Altenmarkt. 1981 startades produktion i Chepelare i Bulgarien. Atomic var därmed det första västlandet att öppna en fabrik i ett östblocksland. I början av 1990-talet hamnade bolaget i ekonomiska svårigheter och gick i konkurs. 1994 köptes företaget av Amer Sports som även äger Salomon. Idag tillverkar bolaget cirka 600 000 par skidor per år.