Casall

Motionscykel Casall Exercise bike EB300

Kontrollera pris

Köp nu

Casall EB300 är en tyst och stabil motionscykel som klarar max användarvikt på 150 kg.Den bakgrundsbelysta displayen är utrustad med 12 varierande träningsprogram. Displayen har även hållare för?


Beställ Motionscykel Casall Exercise bike EB300 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Motionscykel Casall Exercise bike EB300 inom kategorin Motionscyklar.

Läs mer...
Kategori: Motionscyklar
Artikelnummer: 910340131
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Fria vikter

Fria vikter från Nordic Fighter

Se alla produkter
Cykelservice

Cykelservice från Muc-Off

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

100

100 (C) var ett skottår som började en onsdag i den julianska kalendern.

Absolute

Absolute är ett varumärke för samlingsalbum med populärmusik som ges ut av Warner Music. Länge utgavs de av EVA Records. Det första albumet, Absolute Music 1, kom ut 1986 och fram till 2005 hade de då 209 stycken utgivna albumen i serien sålts i över 23 miljoner exemplar.Samlingsalbumen kan indelas i Absolute Music som innehåller de senaste låtarna, Absolute Hits som innehåller aktuella låtar, Absolute Classics med inriktning på tillbakablickar, Absolute Dance som innehåller låtar som ofta spelas på diskotekens dansgolv och Absolute Kidz som innehåller låtar som barnen gillar. Dessutom har en rad samlingar getts ut som är av tematisk karaktär och i olika samarbeten. Dessa redovisas nedan under "Övriga album". Julalbumet Absolute Christmas, som först kom ut 1994, är Sveriges genom tiderna mest sålda samlingsalbum med över 850 000 sålda exemplar.Albumen var tidigare vanliga på den svenska albumlistan, men håller sedan reglerna ändrades i stället till på den svenska samlingslistan. I början av 2020-talet hade reglerna återigen ändrats, och Absolute syntes åter på den svenska albumlistan.