Sidan innehåller annonslänkar

AB / Low Back Mage och Ryggmaskin Impulse PL 9024


Beställ AB / Low Back Mage och Ryggmaskin Impulse PL 9024 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten AB / Low Back Mage och Ryggmaskin Impulse PL 9024 inom kategorin Multigym.

Produktinformation

Med denna maskin kan man träna både muskulatur i mage och rygg i sittande position.Dubbelfunktionsmaskin som maximalt utnyttjar golvytan för att kunna erbjuda många träningsalternativ på liten yta.Impulse? .

Från kunskapsbanken

Absolute

Absolute är ett varumärke för samlingsalbum med populärmusik som ges ut av Warner Music. Länge utgavs de av EVA Records. Det första albumet, Absolute Music 1, kom ut 1986 och fram till 2005 hade de då 209 stycken utgivna albumen i serien sålts i över 23 miljoner exemplar.Samlingsalbumen kan indelas i Absolute Music som innehåller de senaste låtarna, Absolute Hits som innehåller aktuella låtar, Absolute Classics med inriktning på tillbakablickar, Absolute Dance som innehåller låtar som ofta spelas på diskotekens dansgolv och Absolute Kidz som innehåller låtar som barnen gillar. Dessutom har en rad samlingar getts ut som är av tematisk karaktär och i olika samarbeten. Dessa redovisas nedan under "Övriga album". Julalbumet Absolute Christmas, som först kom ut 1994, är Sveriges genom tiderna mest sålda samlingsalbum med över 850 000 sålda exemplar.Albumen var tidigare vanliga på den svenska albumlistan, men håller sedan reglerna ändrades i stället till på den svenska samlingslistan. I början av 2020-talet hade reglerna återigen ändrats, och Absolute syntes åter på den svenska albumlistan.