Sidan innehåller annonslänkar
FitNord

Multifunktionsmaskin med viktmagasin, FitNord Classic

Kontrollera pris

Köp nu

Multifunktionsmaskinen i FitNord Classic-serien är en kompakt maskin med viktmagasin för användning i på företag och professionellt. Med sitt utmärkta värde för pengarna, sin elegans och sina rena linjer är maskinen särskilt lämplig för användning i gym på exempelvis hotell och arbetsplatser och mindre kommersiella gym.

Multifunktionsmaskinen har två kabeldrag i 90 graders vinkel, vilket gör att du kan göra en mängd olika lyft- och dragövningar. Var och en av de två kabeldragen har ett viktmagasin på 50 kg.

Det är viktigt för kunderna att det är trivsamt på gymmet. Precis som FitNords utrustning generellt har Classic-serien en snygg matt svart finish, vilket gör att den passar till alla inredningsstilar och ger designern frihet att använda andra färger.

I produktutvecklingen har man fokuserat på rena linjer och en iögonfallande, användarvänlig helhet som tål att användas.

Produktmått
Längd 254 cm
Bredd 122 cm
Höjd 226 cm
Vikt 250 kg


Beställ denna snygga träningsutrustning med viktmagasin till ditt gym nu eller kontakta oss för att planera den tillsammans!


Beställ Multifunktionsmaskin med viktmagasin, FitNord Classic på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Multifunktionsmaskin med viktmagasin, FitNord Classic inom kategorin Multigym.

Läs mer...
Kategori: Multigym
Artikelnummer: 109674
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Sportartiklar

Sportartiklar från Sporttape

Se alla produkter
Ryggmaskiner

Ryggmaskiner från Body Solid

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Body

Body kan syfta på: Body (klädesplagg) – damtopp eller en typ av damunderkläder för överkroppen Body (tidskrift) – svensk bodybuildingtidning Electronic body music – musikgenre