Sidan innehåller annonslänkar

HEAD Delta Junior 2022 Padelracket

Jämför produkt HEAD Delta Junior 2022 Padelracket online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten HEAD Delta Junior 2022 Padelracket i kategorin Padelracketar här hos oss.

Produktinformation

HEAD Delta Junior är det perfekta valet för de yngre spelarna HEAD Delta Junior är ett perfekt val för barn och ungdomar i åldern åtta till tolv år. Detta racket är något mindre i storlek, med en jämn fördelning av fart och kontroll. Head Delta Junior är tre millimeter kortare än ett standardracket för vuxna. Tjockleken matchar den på ett vuxenracket för att ge mer kraftfulla bollträffar.

Power Foam-kärnan ger fart till bollen och är särskilt lämplig för ett offensivt spel. Med Integrated Protector-teknologi är ramen förstärkt med ett extra lager kolfiber, vilket gör racket mer hållbart.   .

Padelracketar från andra varumärken

Upp till 28% rabatt
Wilson Blade Junior Padelracket

Padelracketar från Wilson

Visa produkter inom Padelracketar från Wilson.
Adidas Match 3.2 Padelracket

Padelracketar från Adidas

Missa inga bra priser på Padelracketar från Adidas.

Se gärna också

Wilson Blade Team V2 Padelracket, Svart -22%

Wilson Blade Team V2 är ett padelracket som ger känsla, kontroll och kraft.

Kärnan i Wilson Blade Team V2 är ett något mjukare Core EVA-foam än normalt, vilket ökar känsla och kontroll och gör racketet lätt att spela med.

Racketen vänder sig framförallt till nybörjare och medelgoda spelare. Det är droppformat med en stor sweetspot som ger kraftfulla och lättkontrollerade slag.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2023