Moonlight Mountain Gear

Moonlight Mountain Gear Bright As Day 2000

Kontrollera pris

Köp nu

Moonlight Mountain Gear Bright As Day 2000 är en mycket lättviktig och mångsidig lampa till de allra flesta outdooraktiviteter. Lampans kylsystem gör det möjligt för den att leverera en jämn 1800 l...


Beställ Moonlight Mountain Gear Bright As Day 2000 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Moonlight Mountain Gear Bright As Day 2000 inom kategorin Pannlampor.

Läs mer...
Kategori: Pannlampor
Artikelnummer: 7000000002731
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Våtdräkter

Våtdräkter från McSailor

Se alla produkter
Sportartiklar

Sportartiklar från Skull Smash Ammoniak

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Performance

Performance, eller performancekonst, är en konst som existerar när den pågår.

100

100 (C) var ett skottår som började en onsdag i den julianska kalendern.

Skull

Det här är en omdirigering från ett namn på språket engelska.

Smash

Smash används i vissa spelsituationer i bollsporter där spelarnas planhalvor åtskiljs av ett nät, exempelvis i volleyboll, tennis eller badminton. Smashen innebär att bollen ges ett extra hårt tillslag med händerna (volleyboll) eller racketen (tennis eller badminton) med syftet att "döda" bollen, det vill säga maximalt försvåra eller omöjliggöra för motståndaren att åstadkomma en retur. I exempelvis tennis används smashen när motståndaren tvingats slå en hög retur eller misslyckats med en lobb som blivit för kort. Smashen är ett mycket kraftigt slag där racketen svingas över huvudet och träffar bollen högt uppe i luften. Spelaren strävar att placera bollen på motståndarens planhalva så att denne inte når den för en regelrätt retur.