Paraply och regnskydd

4 Produkter
I kategorin Paraply och regnskydd finns ett urval framtaget av oss som kommer ifrån kända återförsäljare. Vi listar bara produkter av god kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Letar du efter någonting speciellt i kategorin Paraply och regnskydd så hittar ni det på den här sidan. Ett tips från oss är att alltid jämföra produkter online innan köpet för ha möjligheten att spara pengar till annat.
Sortera

Paraply och regnskydd

Hitta produkter inom kategorin Paraply och regnskydd till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Paraply och regnskydd.

Paraply (franska parapluie, mot regn), paraflax eller regnskärm är en anordning som skall skydda från regn och består av en hopfällbar skärm med handtag. Vid regnväder kan ett paraply vara både ett alternativ och komplement till regnkläder. Paraply kan även medtagas vid risk för (plötsligt) regn, då det ofta går snabbt att veckla ut. Paraplyer (liksom parasoller) var i bruk redan hos forntidens assyrier, egyptier, kineser och perser, men då förbehållna endast åt furstar och andra högt uppsatta personer. I Europa började paraplyer komma till användning på 1500-talet. En liknande anordning som främst är tänkt att ge svalkande skugga mot solen kallas parasoll.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Vindskydd För Paraply/parasoll 1,8 m Och 2,3 m Pf-awn500