PRESENTKORT

5 Produkter
Här finns produkter i kategorin PRESENTKORT. Välkommen att bläddra bland alla produkter som vi har att erbjuda inom kategori PRESENTKORT. Om man frågar oss så ska det vara lätt att hitta vad man söker och det ska inte vara krångligt eller besvärligt. Vi listar alltid den mest prisvärda produkten som vi kan hitta som här inom kategorin PRESENTKORT.
Sortera

PRESENTKORT

Hitta produkter inom kategorin PRESENTKORT till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom PRESENTKORT.

Presentkort är en typ av värdebevis som många butiker säljer. Presentkort har ett förbestämt värde (ofta jämnt belopp) och kan användas som betalningsmedel i angiven butik eller butikskedja inom en förbestämd tid. Vanligtvis kan det inte växlas in mot pengar, och om inte hela beloppet utnyttjas ger butiken sällan växel i kontanter. Däremot går det att köpa något som är dyrare än presentkortets värde och betala mellanskillnaden.Det finns även elektroniska presentkort, vilka får värde först när korten laddas med pengar. Presentkort brukar vara en vanlig present eftersom mottagaren då själv kan välja gåva. En risk med att ge presentkort till någon är att mottagaren av olika anledningar aldrig utnyttjar det.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Vanligt presentkort - 500 SEK