Racketar för inomhusbruk

12 Produkter
Här finns produkter i kategorin Racketar för inomhusbruk. Välkommen att bläddra bland alla produkter som vi har att erbjuda inom kategori Racketar för inomhusbruk. Om man frågar oss så ska det vara lätt att hitta vad man söker och det ska inte vara krångligt eller besvärligt. Vi listar alltid den mest prisvärda produkten som vi kan hitta som här inom kategorin Racketar för inomhusbruk.
Filtrera varumärke
Sortera

Racketar för inomhusbruk

Hitta produkter inom kategorin Racketar för inomhusbruk till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Racketar för inomhusbruk.

Racket, är ett redskap som används i racketsporter för att slå till bollen. En racket består av en slagyta och ett grepp. På racketar inom tennis, racquetball, badminton och squash finns en ram av trä eller grafit som håller ihop en slagyta av strängar. I racketar som används i bordtennis finns ingen ram utan i stället fästs ett syntetiskt gummimaterial på en träskiva och bildar därmed slagytan.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Pingisracket Ttr 100 3* Allround