Reebok

Hantelställ 14 par Reebok Rack Rubber Dumbbell

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Platsbesparande hantelställ som rymmer 14 par hantlar.

Mått: (LxBxH): 67 x 60 x 130 cm


Beställ Hantelställ 14 par Reebok Rack Rubber Dumbbell på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Hantelställ 14 par Reebok Rack Rubber Dumbbell inom kategorin Reebok.

Kategori: Reebok
Artikelnummer: 400-220007
Senaste inläggen

Från kunskapsbanken

Park

En park är en privat eller offentlig anläggning för rekreation, med tillrättalagd natur. I en park kan ingå även sjöar, kanaler, skulpturer, paviljonger, trädgårdar, växthus, orangerier eller andra byggnadsverk. Benämningen park kan användas för grönområde och förekommer i ord som slottspark, kronopark, folkpark, skogspark eller nationalpark. En offentlig park är öppen för allmänheten och avsett för rekreation och förströelse. Anläggandet av parker studeras inom till exempel hortikultur, och finns i olika former, exempelvis Botanisk trädgård, barockparken och engelska parken.

Reebok

Reebok International Limited, även RBK, är en tillverkare av sportkläder och sportskor inom en rad olika sporter, som idag ingår i Adidas Group.