Produkter från Säckar och ryggsäckar

4 Produkter
Letar du efter saker i kategorin Säckar och ryggsäckar? Då har du kommit rätt. Här kan ni läsa mer om vad som erbjuds i kategorin Säckar och ryggsäckar. Missa inte ett tillfälle att spara pengar om du redan är ute efter att handla något speciellt. Kanske är det dags att inhandla en present till en kompis eller familjemedlem. Letar du efter något inom kategorin Säckar och ryggsäckar så har du kommit rätt.
Sortera

Säckar och ryggsäckar

Hitta produkter inom kategorin Säckar och ryggsäckar till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Säckar och ryggsäckar.

Säck är en mjuk behållare som används för att bära eller lagra något och tillverkas i material som tyg, papper, jute, skinn eller plast. En mindre säck, i allmänhet under 10 liter och tillverkad av tunnare och flexiblare material kallas ofta påse. En mindre säck eller påse med handtag kallas ofta för kasse, eller bärkasse. Industriell tillverkning av papperspåsar inleddes i USA 1852. Bärkassen i tunn plast uppfanns 1965. Se vidare denna artikel.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
ryggsäck canyoning 45 liter