Sandsäck

3 Produkter
Är du ute och letar efter något inom kategorin Sandsäck så kan du sluta leta. Här har vi samlat produkter från kända återförsäljare. Om produkten inte går att hitta inom kategorin Sandsäck så finns det med säkerhet andra kategorier med massvis av spännande artiklar att bläddra bland. Välkommen att utforska hela sortimentet vi har att erbjuda till härliga online priser.
Filtrera varumärke
Sortera

Sandsäck

Hitta produkter inom kategorin Sandsäck till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Sandsäck.

Sandsäck är en säck med sand i, oftast åsyftas den typ av sandsäckar som används till fördämningar och stridsvärn i väpnade konflikter. Ordet kan även ha en bredare betydelse, till exempel för de sandfyllda takupphängda säckar som används för att träna boxning på. Det militära bruket av sandsäckar är för fortifikationer i fält eller som en temporär åtgärd för att skydda civila byggnader. Sand är fördelaktigt för detta ändamål då det är mycket billigt att sätta upp och ofta kan tillverkas på plats. Den friktion som skapas av jord eller sandkorn och många små luftutrymmen gör att sandsäckar är ett effektivt skydd mot explosioner och fientlig eld. Dimensionerna och vikten på sandsäckar som används för att fortifiera är ofta noggrann så att säckarna kan placeras likt tegelstenar och inte är för tunga att bära omkring. Vanliga sandsäckars livstid är inte lång, och skyddsstrukturer som planeras att hållas under en längre tid kan målas med cement.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
POWERBAG 16