SIGMA SPORT

1 Produkter
Letar du efter saker i kategorin SIGMA SPORT? Då har du kommit rätt. Här kan ni läsa mer om vad som erbjuds i kategorin SIGMA SPORT. Missa inte ett tillfälle att spara pengar om du redan är ute efter att handla något speciellt. Kanske är det dags att inhandla en present till en kompis eller familjemedlem. Letar du efter något inom kategorin SIGMA SPORT så har du kommit rätt.
Sortera

SIGMA SPORT

Hitta produkter inom kategorin SIGMA SPORT till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom SIGMA SPORT.

Sigma (grekiska σίγμα sígma) (versal: Σ, gemen: σ, gemen finalform: ς) är den 18:e bokstaven i det grekiska alfabetet. Den motsvarar, och har samma ljudvärde som, S, s i det latinska alfabetet. Varianten ς av gemena sigma används när bokstaven står sist i ett ord. I det joniska talbeteckningssystemet hade den värdet 200.Inom naturvetenskapen brukar den versala formen beteckna summa. Den gemena står inom statistiken för standardavvikelse.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Sigma Sport, Cykeldator Trådlös BC 9.16 ATS, Räknare