Sidan innehåller annonslänkar

Citycykel Elops Speed 900 Grå


Jämför produkt Citycykel Elops Speed 900 Grå online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Citycykel Elops Speed 900 Grå i kategorin Single speed cyklar här hos oss.

Produktinformation

Snabb och smidig är de ord som bäst beskriver Elops Speed 900. Cykelns sobra design gömmer en livlig och lekfull karaktär. .

Se gärna också

Pakethållare Speed Rack 900

En minimalistisk pakethållare för våra cyklar Elops Speed 900 och 920. Pakethållaren klarar en maxlast på 10 kg (5 kg på varje sida).

Läs mer

Se även andra produkter från Single speed cyklar

Sortera

Från kunskapsbanken

Speed

Speed kan avse:

Program

Substantivet program kommer från grekiska programma, som ursprungligen betyder föreskrift, anslag eller offentlig kungörelse, och förekommer i olika kontexter med ungefär samma innebörd. Det moderna ordet, eller suffixet, program anger att det finns en i förväg gjord plan, schema, agenda, manus eller skrift som styr eller beskriver substantivet som det är en del av. Exempel: Program, kan vara trycksaker som sprids i samband med föreställningar eller sammanträden av olika slag och som är skrivna i förväg Program, en plan eller schema för vilken slags verksamhet som helst och som är upprättad innan den sker Program (projekt), ett flertal enligt en plan samordnade projekt som syftar till att uppnå ett övergripande mål Program (konst), ett konstverks på förhand bestämda agenda, mål eller tema, ofta litterära "ämne", till exempel den berättelse som illustreras i en historisk eller berättande målarkonst eller temat för en allegorisk målningOrdet har funnits i svenska språket sedan 1758, med ursprunglig härstamning från det klassisk grekiska προγράφω, prographō. Där πρό, pro betyder före och γράφω graphō, rita.