Sidan innehåller annonslänkar
Klättermusen

Klättermusen Brede 2.0 Jacket W's

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Klättermusen Brede 2.0 Jacket W’s är Klättermusens mest robusta och pålitliga skaljacka för damer, som är speciellt utformad för vinterturer och -expeditioner. Den här jackan är förstahandsvalet fö...


Jämför produkt Klättermusen Brede 2.0 Jacket W's online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Klättermusen Brede 2.0 Jacket W's i kategorin Skaljacka här hos oss.

Kategori: Skaljacka
Artikelnummer: 423b7fa3-5017-4c03-8593-576d8bd07066
Visa fler

Från kunskapsbanken

Klättermusen

För gnagaren, se Dendromus mystacalis. Klättermusen är ett svenskt företag och varumärke som tillverkar och säljer kläder och ryggsäckar för friluftsliv. Företaget grundades 1975 i Umeå av Peter Askulv. Sedan 2013 ägs Klättermusen av investmentbolaget Scope. Företagets huvudkontor ligger numera i Åre.Klättermusen har en stark miljöprofil och flera av företagets klädesplagg har vunnit priser i Outdoor Industry Award för bland annat dess miljövänliga materialval.Företaget vann senast år 2020 tre Gold Awards och en Sustainability Achievement på ISPO.