Sidan innehåller annonslänkar
Klättermusen

Klättermusen Einride Jacket W's

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Klättermusen Einride Jacket W’s är en snygg och bekväm skaljacka för damer, som med sitt ekologiska naturmaterial är perfekt för alla säsonger och aktiviteter - från intensiva vardagsäventyr som cy...


Jämför produkt Klättermusen Einride Jacket W's online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Klättermusen Einride Jacket W's i kategorin Skaljacka här hos oss.

Kategori: Skaljacka
Artikelnummer: fe898412-4253-422c-9ce7-2c1cd97d9451
Visa fler

Från kunskapsbanken

Klättermusen

För gnagaren, se Dendromus mystacalis. Klättermusen är ett svenskt företag och varumärke som tillverkar och säljer kläder och ryggsäckar för friluftsliv. Företaget grundades 1975 i Umeå av Peter Askulv. Sedan 2013 ägs Klättermusen av investmentbolaget Scope. Företagets huvudkontor ligger numera i Åre.Klättermusen har en stark miljöprofil och flera av företagets klädesplagg har vunnit priser i Outdoor Industry Award för bland annat dess miljövänliga materialval.Företaget vann senast år 2020 tre Gold Awards och en Sustainability Achievement på ISPO.