Skidstavar

6 Produkter
Här finns produkter i kategorin Skidstavar. Välkommen att bläddra bland alla produkter som vi har att erbjuda inom kategori Skidstavar. Om man frågar oss så ska det vara lätt att hitta vad man söker och det ska inte vara krångligt eller besvärligt. Vi listar alltid den mest prisvärda produkten som vi kan hitta som här inom kategorin Skidstavar.
Sortera

Skidstavar

Hitta produkter inom kategorin Skidstavar till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Skidstavar.

En skidstav är en stav som används vid skidåkning. Nedtill på staven sitter en ring eller skiva som kallas tryga (eller truga), för att hindra staven att sjunka ned i snön. I äldre utförande kunde den bestå av en rund metallring fasthållen med små remmar. Det finns olika sorters skidstavar, till exempel längdåkningsstavar och slalomstavar. Slalomstavar är korta och mest till för att hålla balansen. Längdåkningsstavar används i längdåkning för att staka och därmed ta sig framåt. Trugor är även ett äldre namn på snöskor.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Stavar Utförsåkning Boost 550 Robust Herr Svarta Och Orange