Skivstång 30 mm

8 Produkter
Välkommen att fynda i kategorin Skivstång 30 mm, Här har vi samlat prisvärda och populära produkter inom kategorin Skivstång 30 mm. Missa inga erbjudanden eller rabatter när det väl dyker upp. Produkter inom kategorin Skivstång 30 mm går oftast åt snabbt så det gäller att hålla ögonen öppna efter aktuella erbjudanden.
Filtrera varumärke
Sortera

Skivstång 30 mm

Hitta produkter inom kategorin Skivstång 30 mm till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Skivstång 30 mm.

En skivstång är en cirka 200 centimeter lång stålstång på vars båda ändar runda skivor med olika vikt kan sättas fast. Skivstång används som redskap vid styrkelyft, tyngdlyftning och styrketräning. Skivstången används för träning av en mängd muskelgrupper som bröst, armar, rygg och ben. Skivstänger finns i ett antal utföranden, några varianter är skolstång, tävlingsstång och EZ-stång (eller curlstång). En tävlingsstång för herrar väger utan vikter 20 kg och har man dessutom de låsanordningar som används inom tävlingssammanhang så ökar vikten till 25 kg. En skolstång väger 10 kg utan vikter och en EZ-stång 12,5 kg. Det som skiljer dessa åt är att till tävlingsstången används vikter med 50 mm hål i för att passa de kullagrade hållarna på stången och längden är 2,2 m. En skolstång har i princip samma mått hela vägen, 25 mm i diameter (28 mm hos tävlingsstången), och används mer i amatörsammanhang. EZ-stången är en tillbockad stång som mer liknar ett dubbel-V (W) och används endast i träningssammanhang som exempelvis styrketräning. Den är tillbockad för att erhålla en skonsammare vinkel på handled vid träning.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Tricepsstång 30mm