Sidan innehåller annonslänkar
Bontrager

BONTRAGER SKO VELOCIS DAM 37 VIT

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Velocis är en riktigt fin och genomarbetad prestandasko som andas exklusiv känsla, men till en rimlig peng. Har undertill en riktigt styv kolfibersula med glasfiberförstärkningar, som ser till att du är krafteffektiv. Med Bontragers ergonomiskt utformade inForm Pro-läst får man optimerad passform som gör att man får komfort som räcker till under hela långpasset, plus att det samtidigt maximerar kraftöverföring och effekt. Ovansida i perforerat syntetläder som är lätt och följsamt samt har bra ventilation. Fastsättning med BOA IP1-vridspänne för exakt tvåvägsinställning. Kardborrestrap vid tåboxen.


Jämför produkt BONTRAGER SKO VELOCIS DAM 37 VIT online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten BONTRAGER SKO VELOCIS DAM 37 VIT i kategorin Skor här hos oss.

Kategori: Skor
Artikelnummer: 140000001318
Visa fler

Från kunskapsbanken

Vittoria

Vittoria kan avse: Vittoria Colonna – teckning av Michelangelo Santa Maria della Vittoria – kyrka på Quirinalen i Rom Vittoria, Sicilien – kommun i Italien Tomás Luis de Victoria (1548–1611), spansk kompositör Alessandro Vittoria (1525–1608), italiensk skulptör