Sidan innehåller annonslänkar
Giro

Giro Empire Vr90 M Svart 44

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

MTB-skon Empire VR90 omdefinierar gränsen mellan vad som är exklusivt och högpresterande, med vad som är stil och komfort. Med Empire VR90 får du istället allt! Den perforerade överdelen av ett stycke Teijin® Samo™-mikrofiber har konstruerats efter konturerna på foten. Är ett exklusivt japanskt konstläder som anses vara bäst i världen. Har naturlig känsla samtidigt som det är mycket stark, formbeständigt och andas. Maximal kraftöverföring. Easton® EC90 sulan är i finaste kolfiber och ger bästa styvhet med lägst vikt. Utvändigt fastgjuten Vibram® gummisula med grymt bra grepp. Förberedd för ståldubbar. SPD-fäste i rostfritt stål. Fastsättning med skosnören. Skon är konstruerad så du får sju, med skosnören, justerbara tryckzoner över foten. Gummiförstärkt häl och tåbox. Innersulan SuperNatural Fit Kit har 3 utbytbara supportdelar för hålfoten (High, Medium and Low). Sulan är behandlad med XT2®-antibakteriell behandling för att vara fräsch och luktfri. Empire laces. Superlätta skosnören som håller fast knuten. Passar till både XC-race som till långa rundor på grusvägar. Vikt: 325 gram (Stl. 42). Färg: Svart.


Jämför produkt Giro Empire Vr90 M Svart 44 online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Giro Empire Vr90 M Svart 44 i kategorin Skor här hos oss.

Kategori: Skor
Artikelnummer: 140000043142
Visa fler

Från kunskapsbanken

Giro

Giro, it. (giro), lat. (gyrus), "krets, kretslopp, omflyttning" är ett sätt att överföra pengar.

Empire

Empire eller Empires kan avse: Empire – en ursprungligen fransk konststil, som var förhärskande under Napoleon I:s kejsartid (1804–1815), se Empir Empire (1901 bilmärke) – ett amerikanskt bilmärke Empire (1910 bilmärke) – ett amerikanskt bilmärke

Ammoniak

Ammoniak, är en kemisk förening av väte och kväve med formeln NH3.