Sidan innehåller annonslänkar

Hoka U Ora Recovery Slide 3

Beställ Hoka U Ora Recovery Slide 3 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Hoka U Ora Recovery Slide 3 inom kategorin Skor.

Produktinformation

Om du nyss avverkat ett långpass, en hård tävling, eller om dina fötter helt enkelt behöver lite kärlek och omsorg, unna dem Ora Slide. Med Ora Slide 3 har vi lagt till 4 nya luftkanaler för ökad v... .

Skor från andra varumärken

Upp till 70% rabatt
Salming Tor Men

Skor från Salming

Visa produkter inom Skor från Salming.
Upp till 48% rabatt
Sko Barngympa 500 I Learn Jr Stl. 20 - 24 Rosa

Skor från DOMYOS

Utforska allt inom Skor från DOMYOS.
Upp till 40% rabatt
Gym Hybrids, black/black, Gorilla Wear

Skor från Gorilla Wear

Utforska allt inom Skor från Gorilla Wear.
Upp till 28% rabatt
Löparsko - Gel Excite 10 - Junior Blå/orange

Skor från ASICS

Missa inga bra priser på Skor från ASICS.
Upp till 22% rabatt
Sneakers Med Kardborreband Junior Vit Guld

Skor från ADIDAS

Se vad ADIDAS har inom Skor.
Upp till 15% rabatt
Do-Win WL 9501 - Storlek 37

Skor från Do-Win Lyftarskor

Visa produkter inom Skor från Do-Win Lyftarskor.

Se gärna också

Greyhound Women

Crafted for hard-surface running.- Unleash the Greyhound in you! Salmings senaste tillskott till road-segmentet är utvecklad speciellt för löpturer på hårda underlag och de belastningar på kroppen som följer med detta. Yttersula Yttersulan är utvecklad i samarbete med italienska Vibram och har Vibrams slitstarka XS Trek material som är 25% mer slitstarkt än något material Salming tidigare använt. Förutom mer kilometer slitstyrka så har sulan även mycket bra grepp på asfalt och betong även under våta förhållanden. Mellansula Recoil PLUS är en reaktiv mellansula med en 23% bättre energiåtergivning jämfört med tidigare mellansulematerial, vilket ger en skön och mjuk stötdämpning med bra kick i frånskjutet. Överdel Less is more - en avancerad enkelhet helt I Salmings anda, både i uttryck och prestanda. Överdelen är tillverkad i en 3-lagerskonstruktion som ger dig en skönt omslutande passform. Tungan har en sk sockkonstruktion vilket gör att den omfamnar foten och håller sin position under hela löppasset. Tunna snabba skosnören.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2023