Produkter från Skyddsutrustning

7 Produkter
Artiklar från Skyddsutrustning finns i listan nedan. Missa inte att fynda bland spännande produkter till sköna online priser. Känn friheten att bläddra runt bland allt inom kategorin Skyddsutrustning. Du kanske hittar något till dig själv eller en fin present till någon du tycker om. Här har vi samlat produkter av hög kvalitet från kända återförsäljare.
Filtrera varumärke
Sortera

Skyddsutrustning

Hitta produkter inom kategorin Skyddsutrustning till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Skyddsutrustning.

Skyddsutrustning är ett begrepp som omfattar allehanda produkter som är avsedda att bäras av en person som skydd mot skade- och hälsorisker. Sådana risker kan vara elektrifiering, värme, kemikalier, mikroorganismer, strålning, slag och stötar, värme eller luftburna partiklar. Skyddsutrustning förekommer i yrkessammanhang samt i fritidssammanhang, som i hobby-, sport- eller idrottsutövande. Syftet med personlig skyddsutrustning är att minska anställdas exponering för faror när tekniska kontroller och administrativa kontroller inte är genomförbara eller effektiva för att minska dessa risker till acceptabla nivåer. Skyddsutrustning behövs när det finns risker. Skyddsutrustning har den allvarliga begränsningen att den inte eliminerar faran vid källan och kan leda till att anställda utsätts för faran om utrustningen går sönder.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
undershorts free ride fr900 herr grå