Slackline

3 Produkter
Välkommen att fynda i kategorin Slackline, Här har vi samlat prisvärda och populära produkter inom kategorin Slackline. Missa inga erbjudanden eller rabatter när det väl dyker upp. Produkter inom kategorin Slackline går oftast åt snabbt så det gäller att hålla ögonen öppna efter aktuella erbjudanden.
Filtrera varumärke
Sortera

Slackline

Hitta produkter inom kategorin Slackline till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Slackline.

Slackline är namnet både på sporten och redskapet där utövaren balanserar på ett flexibelt band av till exempel nylon. Balansbandet spänns upp mellan två ankare och utövaren kan sedan gå, hoppa eller balansera på bandet. "Slacklining" skiljer sig från den konventionella lingången i just att bandet är dynamiskt och således ger studs likt en lång och smal trampolin. Bandets spänning kan anpassas efter användarens tycke, och olika sorters webbing kan användas för olika användningssätt. Bandet är platt, vilket gör att användaren enkelt kan gå på bandet, till skillnad från ett runt rep, där fötterna enkelt glider av. Slackline används på många olika sätt: som en sport eller aktivitet där bandets dynamik gör att användaren kan göra olika hopp och trick, för att förbättra balansen och stärka core-muskulaturen, som en form av yoga, eller som en rolig fritidsaktivitet.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Slackline ergo 15 meter