Sidan innehåller annonslänkar
inSPORTline

Multi-Press Rack Smith SM106

Kontrollera pris

Köp nu

Här kan du träna säkert med tunga vikter även om du är själv.

 

Tack vare de två ledstängerna och de kullagrade guiderna kan skivstången bara röra sig upp och ner. Du kan enkelt välja att låsa den i olika länge. Detta ger dig möjlighet att träna exempelvis tung knäböj, bänkpress eller andra övningar utan några som står och passar dig.

 

12 olika lägen för att fästa stången

Skivstång för 50 mm vikter 

Kullagrad guide

Chinsräcke med 5 olika grepp

Ställbara hållare för lös skivstång 

Förvaringsplats för viktskivor

Hållare för boxningssäck eller suspension trainer typ TRX

Vikt skivstång med guider 21 kg

Max användarvikt 150 kg

Max belastning skivstång 180 kg

Vikt 130 kg

Avsedd för vikter 50 mm 

Mått LxBxH 125x165x220 cm 


Beställ Multi-Press Rack Smith SM106 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Multi-Press Rack Smith SM106 inom kategorin Smithmaskin.

Läs mer...
Kategori: Smithmaskin
Artikelnummer: 8820792

Se även andra produkter från Smithmaskin

Snabbfilter
Sortera
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Pannlampor

Pannlampor från Moonlight Mountain Gear

Se alla produkter
Kroppsvård  Hälsa

Kroppsvård Hälsa från inSPORTline

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Absolute

Absolute är ett varumärke för samlingsalbum med populärmusik som ges ut av Warner Music. Länge utgavs de av EVA Records. Det första albumet, Absolute Music 1, kom ut 1986 och fram till 2005 hade de då 209 stycken utgivna albumen i serien sålts i över 23 miljoner exemplar.Samlingsalbumen kan indelas i Absolute Music som innehåller de senaste låtarna, Absolute Hits som innehåller aktuella låtar, Absolute Classics med inriktning på tillbakablickar, Absolute Dance som innehåller låtar som ofta spelas på diskotekens dansgolv och Absolute Kidz som innehåller låtar som barnen gillar. Dessutom har en rad samlingar getts ut som är av tematisk karaktär och i olika samarbeten. Dessa redovisas nedan under "Övriga album". Julalbumet Absolute Christmas, som först kom ut 1994, är Sveriges genom tiderna mest sålda samlingsalbum med över 850 000 sålda exemplar.Albumen var tidigare vanliga på den svenska albumlistan, men håller sedan reglerna ändrades i stället till på den svenska samlingslistan. I början av 2020-talet hade reglerna återigen ändrats, och Absolute syntes åter på den svenska albumlistan.

Body

Body kan syfta på: Body (klädesplagg) – damtopp eller en typ av damunderkläder för överkroppen Body (tidskrift) – svensk bodybuildingtidning Electronic body music – musikgenre